Opel GTC Astra poate fi comandat in Romania cu patru variante de motorizare, la un pret incepand de la 19.000 euro cu TVA.

Propulsoarele noului Astra GTC sunt trei pe benzina 1,4 litri 120CP, 140CP, 1,6 180 CP si o unitate diesel 2.0 CDTI 165 CP.

Spre deosebire de modelul Astra cu cinci usi, garda la sol a modelului GTC este coborata cu 15 mm, in timp ce dimensiunile de baza ale sasiului sunt usor marite. Datorita bratelor extinse din spate, ampatamentul autovehiculului a crescut cu 10 mm, de la 2.685 la 2.695 mm.

Ecartamentul a fost marit, ajungand la valoarea de 1.584 mm (+ 40 mm) pentru rotile din fata si la 1.588 mm (+ 30 mm) pentru rotile din spate. Acest lucru permite echiparea cu jante sportive si pneuri cu diametru marit, care sporesc stabilitatea, imbunatatesc tinuta de drum si impactul vizual.

Pentru o dinamica inbunatatita la rulare, toate versiunile modelului Astra GTC beneficiaza de o configuratie avansata pentru puntea fata datorita sistemului de suspensie fata, HiPerStrut, care se imbina cu suspensia spate cu brat Watts, patentata de Opel.

Modelul Astra GTC a fost proiectat si dezvoltat in cadrul Centrului International de Dezvoltare Tehnologica din Rüsselsheim si va fi fabricat in Gliwice, Polonia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Gigantul Opel vrea sa concedieze 4.000 de angajati