Aceasta va ocupa functia detinuta anterior de Wayne Brannon, care a decis sa se retraga de la General Motors dupa 38 de ani de activitate in cadrul companiei.

Incepand cu luna mai 2010, Susan Docherty a ocupat functia de Vice-presedinte de vanzari, marketing si servicii post-vanzare in cadrul GM International Operations, avand o contributie semnificativa la succesul inregistrat de GM si Chevrolet pe pietele emergente.

Susan Docherty a ocupat anterior postul de vice-presedinte pentru marketing S.U.A. in cadrul GM. Printre alte functii importante pe care le-a ocupat pot fi amintite cele de vice-presedinte vanzari, service si marketing S.U.A. pentru GM, director general la Buick-Pontiac-GMC, director de marketing in cadrul GM Europe cu sediul in Germania si director international de marketing si comunicare la Zurich.

Citeste si:

Wayne Brannon s-a alaturat companiei GM in anul 1973. A detinut diverse pozitii in cadrul departamentelor de vanzari, marketing si planificare pentruCadillac, inainte de a deveni Director GM de vanzari si marketing pentru Africa in anul 1992. Incepand din acel an, a condus diverse activitati devanzari si marketing in Africa, Orientul Mijlociu si America de Sud, locuind atat la Zurich cat si la São Paulo. De la inceputul anului 2006, a impulsionat activitateade relansare a marcii Chevrolet in Europa.

In timpul conducerii lui Brannon, Chevrolet si-a dublat volumul vanzarilor in Europa. Pe parcursul primelor trei trimestre ale anului 2011, Chevrolet a vandut peste 380.000 de autovehicule in Europa, realizand o crestere de ordinul zecilor a vanzarilor in 11 tari. In anul 2011, anul sarbatoririi centenarului marcii, pe pietele europene au fost lansate sapte modeleChevrolet noi.