Noul RS vine cu motorul turbo Ecotec de 1,4 litri 138 CP. Modelul Sonic RS este oferit exclusiv in varianta cu cinci usi.

Sistemul infotainment MyLink dezvoltat de Chevrolet este inclus in dotarea standard a autovehiculului. Acesta permite afisarea pe ecranul de mari dimensiuni al sistemului audio a datelor de navigatie descarcate prin intermediul unui smart phone, precum si accesul personalizat la serviciile de radio prin internet Pandora si Stitcher.

La exterior modelul se remarca prin design nou al partii din fata si al proiectoarelor de ceata, grila noua a radiatorului, specifica RS, partea din spate redesenata, spoiler spate nou, ornamente noi pentru panoul inferior al caroseriei, garda la sol coborata.

Citeste si:

Sonic RS va fi disponibil in culorile Rosu Victory, Alb Summit, Gri Cyber metalizat si Negru Granite metalizat, o culoare noua a caroseriei disponibila pentru autovehiculul Sonic an model 2013.

La interior gasim scaune fata sport noi, volan sport nou cu o coroana si cu partea inferioara plata, specific autovehiculelor de curse.