Johnson Controls deschide in ianuarie fabrica de la Craiova

Producatorul de componente auto Johnson Controls inaugureaza la finalul lunii ianuarie o noua fabrica in Romania, la Craiova, care va furniza scaune pentru Ford.

Grupul american mai detine trei fabrici, la Pitesti, Mioveni si Ploiesti, unde produce scaune, banchete si huse pentru marcile grupului Renault-Nissan, Opel si Seat.

“Fabrica din Craiova va furniza scaune pentru autovehiculele Ford, si va crea 160 de noi locuri de munca in comunitate”, se arata intr-un comunicat al Johnson Controls.

Fabrica din Craiova este cea de-a 9-a unitate de productie a Johnson Controls in Romania. Furnizorul auto are peste 4.300 de salariati pe plan local.

Subsidiara Johnson Controls Romania a fost infiintata in 2002, cand a deschis o fabrica la Mioveni, urmata de constructia in 2004 a unitatilor de productie de la Pitesti si Ploiesti.

Johnson Controls Automotive Experience este lider global in domeniul scaunelor pentru autovehicule, al sistemelor de plafon, usi, tablouri de bord si al componentelor electronice pentru interiorul authovehiculelor.

Compania este prezenta in peste 240 de locatii din intreaga lume, furnizand componenete pentru peste 30 de milioane de autovehicule anual.

Sursa foto: www.johnsoncontrols.com


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri