VIDEO: Cum arata principalele atractii ale salonului Auto de la Detroit

Printre cele mai interesante autoturisme care vor debuta la Detroit sunt modelele Dodge Dart, Cadillac ATS, conceptele Chevrolet Code 130R si Tru 140S (foto), hibridul Lexus LF-LC, modelul Smart for-us, scrie Automotive News.

Americanii au votat Masina anului si Camioneta anului (clasa SUV) la deschiderea Salonului Auto de la Detroit, iar castigatoare au fost modelele Hyundai Elantra si Range Rover Evoque.

Cea mai importanta premiera la Detroit este modelul Ford Fusion (cunoscut ca Mondeo pe piata europeana). Un alt model asteptat de americani este Dodge Charger, sau Chevrolet Sonic, precum si o editie speciala a muscle-car-ului Camaro.

Editia din acesta an a strans peste 40 de modele noi, cateva fiind hibride, Toyota Prius, Volkswagen Jetta Hybrid, Ford C-Max Hybrid, Volvo XC60 PHEV si un concept Audi care are la baza modelul Q3.

Printre modele de lux se remarca Bentley cu cea mai noua versiune a coupe-ului Continental GT V8.

Salonul auto de la Detroit asteapta peste 700.000 de vizitatori si 5.000 de jurnalisti. Analistii auto din SUA se asteapta anul acesta la o crestere intre 4% si 9% a vanzarilor de masini noi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri