Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut fatǎ de luna precedenta ca serie bruta cu 2,9% si a scazut ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 0,3%. Situatia se poate explica si prin faptul ca pana la 1 noiembrie era obligatorie montarea anvelopelor de iarna, ceea ce a generat vanzari mai mari in octombrie pe acest segment, informeaza Mediafax.

Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a scazut fata de luna precedenta ca serie bruta cu 3,8%, iar ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate a scazut cu 4,7%.

Fata de luna noiembrie 2010, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu autovehicule si motociclete a crescut atat ca serie bruta cu 1,8%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 0,9%.

Citeste si:

Comparativ cu aceeasi referinta, volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a crescut atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 10,8%, respectiv cu 4,0%.

In primele 11 luni, volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 4,4%, respectiv cu 5,6%.

Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a crescut fata de perioada ianuarie - noiembrie 2010 ca serie bruta cu 9,8% si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 10,3%.