VW Golf, cel mai cautat model second-hand pe internet

Volkswagen Golf este modelul cel mai ofertat inclusiv pe piata auto second-hand in mediul online din Romania, cu un numar de peste 45.000 anunturi postate pe Auto.ro in ultimul an.

Media preturilor cerute pentru un Volkswagen Golf second hand a inregistrat in ultimul an o crestere de 5% comparativ cu 2010.

Marca autohtona Dacia se mentine lider la capitolul inmatriculari, tranzactionarea acesteia facandu-se cu precadere in mediul offline.

Volkswagen Golf continua sa fie cel mai bine vandut automobil din Europa, chiar daca vanzarile au scazut cu 1,6% in 2011 comparativ anul anterior.

Modelul Volkswagen Polo si-a pastrat locul al doilea, in timp ce Ford Fiesta s-a pozitionat pe locul al treilea, conform celui mai recent studiu realizat de JATO Dynamics.

Ford Focus si VW Passat au inregistrat de asemenea cresteri ale vanzarilor anul trecut in Europa, cu 7% respectiv 46,5%. Volkswagen Passat a inregistrat o crestere a vanzarilor de 46,5% comparativ cu anul precedent, ca urmare a lansarii noii versiuni in cursul anului 2011.

Piata europeana de masini noi a cunoscut anul trecut o usoara scadere fata de 2010. In ciuda acestui fapt, brandurile premium nu au fost afectate de situatia economica.

Volkswagen este marca numarul unu pentru al treilea an consecutiv, cotata drept cea mai bine vanduta marca din Europa, majorandu-si cota de piata cu 9,1% si confirmand inca o data faptul ca modelele sale sunt foarte apreciate de catre consumatori.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
O treime din piața auto românească s-a evaporat pe timp de pandemie
Setari Cookie-uri