Dana Oprisan (foto stanga), directorul de resurse umane al Renault Technologie Roumanie (RTR) inca de la crearea sa, din anul 2006, a fost promovata in cadrul Directiei Resurse Umane Renault.
Oprisan coordoneaza, de la 1 decembrie 2011, programul de eficientizare a proceselor si a organizarii echipelor de resurse umane ale Grupului Renault, la nivel mondial. Timp de 5 ani, ea a coordonat activitatea de resurse umane pentru cei aproximativ 2500 de angajati ai RTR.

Conducerea Directiei Resurse Umane RTR a fost preluata de Marilena Bucur (foto dreapta), care a indeplinit in cursul anului 2011 functia de sef departament HR si a coordonat in acest interval mai multe proiecte de resurse umane la nivel RTR.

Marilena si-a inceput cariera la Dacia, in urma cu peste 20 de ani, si lucreaza in domeniul Resurselor Umane de aproximativ 10 ani. Inainte de 2011, ea a coordonat Serviciul Resurse Umane Inginerie de la Mioveni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri