Producatorul de automobile Renault Romania are de la 1 iulie un nou director executiv de resurse umane, in persoana Danei Oprisan. Radu Mavrodin ramane in continuare director resurse umane pentru regiunea Euromed-Africa, din care face parte si Romania.
Dana Oprisan s-a alaturat Renault Romania in anul 2006 si are o experienta de 19 ani in domeniul resurselor umane, acumulata atat in interiorul companiei, cat si in alte companii. Oprisan face parte dintre managerii Renault Romania cu un parcurs international in cadrul Grupului, mai precis in Franta, unde a coordonat un proiect important de eficientizare a proceselor de resurse umane la nivel mondial. Ea a preluat activitatea de resurse umane din pozitia de director executiv adjunct:.

„Identificarea si promovarea talentelor joaca un rol esential pentru performanta globala a Renault Romania ”, a declarat Dana Oprisan.

Radu Mavrodin gestioneaza in continuare politicile de resurse umane Euromed-Africa, o regiune care acopera in jur de 60 de piete din Europa de Est, Africa si Oceanul Indian. Regiunea numara aproximativ 30.000 de salariati.

„Romania, cu cei 17.500 de salariati, este a doua tara a grupului si prima din regiunea Euromed-Africa in ceea ce priveste efectivele. Renault Romania este un jucator foarte important in economia nationala, iar structura resurselor umane din Romania este robusta, cu procese clare, bine definite si, cel mai important, ma bazez aici pe o echipa foarte autonoma si entuziasta. De aceea, sunt convins ca vom reusi sa asiguram in continuare cel putin acelasi nivel de calitate al serviciilor de resurse umane pentru salariatii din Romania", a declarat Radu Mavrodin.

Dana Oprisan (44 ani) este absolventa a Facultatii Automatica si Calculatoare. A fost, pe rand, director resurse umane la Rolem Codlea (parte a Draexlmaier), Sanex Cluj, Scop Computers, si manager de resurse umane la Mobilrom (Orange Romania) si Abela Rocas. S-a angajat in anul 2006 la Renault Technologie Roumanie ca director resurse umane, activitate pe care o coordoneaza pana in 2011. Intre 2011 si 2012 a fost expatriata in Franta, unde a coorfonat un proiect de eficientizare a proceselor de resurse umane la nivel mondial. Din 2012 a revenit in tara in functia de director executiv adjunct resurse umane al Renault Romania. Incepand cu luna iulie 2013 a devenit director executiv resurse umane Renault Romania.

Radu Mavrodin (45 ani) a absolvit Facultatea de Matematica Bucuresti, Scoala de Studii Politice si Administrative Bucuresti si Ecole Nationale d’Administration, la Paris, in Franta. Si-a inceput activitatea profesionala in domeniul materialelor de constructii in cadrul Grupului Lafarge unde a ocupat diferite pozitii de management atat in tara cat si in Franta: sef de proiect, director de strategie, director parteneriate e-Business, controlor de gestiune Regiunea Africa, director Divizia Beton Romania. In 2005 s-a alaturat Grupului Michelin unde a fost pe rand director de Resurse Umane Romania-Balcani si responsabil la nivel de Grup al Proiectului Competente. S-a alaturat Renault Romania in 2010, in functia de director executiv resurse umane, iar in 2012 devine director resurse umane al regiunii Euromed-Africa, pastrand totodata si responsabilitatile directe pentru activitatea din Romania.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri