Danone Romania are in plan pentru 2012 crearea de noi produse si servicii in linie cu tendintele consumatorilor, a declarat Oana Farcasanu, directorul de resurse umane al companiei pentru Romania si Tarile Adriatice.
"Anul 2012 va continua sa fie un an dificil. In acest context, cred ca una dintre principalele provocari ale companiilor - la care departamentul de resurse umane poate avea o contributie foarte importanta - este inovatia, reinventarea permanenta, crearea de noi produse si servicii in stransa conectare cu tendintele consumatorilor si impreuna cu partenerii de afaceri, si in acelasi timp, prioritizarea si concentrarea pe ceea ce conteaza cu adevarat. In acelasi timp, cred ca efectele restructurarilor realizate in companii in ultima perioada au lasat urme adanci in piata a fortei de munca, iar in 2012 ne putem inca astepta la anumite miscari. Sper totusi ca vor exista in piata investitii si dezvoltare pentru a nu ajunge la o criza sociala avansata care creeaza un cerc vicios al lipsei consumului si implicit al dezvoltarii economice", a declarat Oana Farcasanu, Director Resurse Umane Danone Romania si Tarile Adriatice.

Ea conduce departamentul din anul 2009.
Danone Romania are in prezent 580 de angajati.

Compania a dezvoltat anul trecut programe interne de mentoring si coaching, programe de dezvoltare a talentelor interne, a investit in programe de beneficii noi pentru angajati si a dezvoltat noi programe de motivare si implicare a angajatilor in diferite proiecte si programe dedicate comunitatii.

Citeste in intregime declaratia Oanei Farcasanu in articolul Provocarile anului 2012 in HR. Vezi ce iti pregatesc sefii de resurse umane.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri