Hyundai a publicat primele fotografii cu noua generatie i30 wagon (cw) care va fi prezentata la Salonul Auto de la Geneva.
Noul wagon imparte motorizarile si trenul de rulare cu noua generatie i30 hatchback. Modelul i30 wagon va fi disponibil cu trei motorizari pe benzina si trei motorizari diesel, cu puteri intre 90 si 135 CP.

Lungimea totala i30 wagon este de 4.485 mm, fiind cu 185 mm mai mare decat cea a versiunii in cinci usi si cu 10 mm peste precedentul model i30 wagon.

In comparatie cu varianta in cinci usi, noua caroserie extinde spatiul din portbagaj de la 378 de litri ajungand la un total 528 de litri, iar odata cu rabatarea banchetei spate, volumul de incarcare atinge valoarea de 1.642 litri.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 12 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri