Hyundai a dezvaluit primele poze cu i30 Wagon

Hyundai a dezvaluit primele poze cu i30 Wagon inaintea debutului mondial, care va avea loc in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2017.

Hyundai i30 Wagon dispune de o capacitate de depozitare de 602 litri, care poate ajunge pana la 1.650 litri prin rabatarea banchetei din spate. Mai mult, al doilea membru al familiei i30 ofera spatii suplimentare de stocare sub podeaua portbagajului. Lungimea totala a autovehiculului este de 4.585 mm, cu 245 mm mai mare decat cea a versiunii cu cinci usi.

hyundai i30 wagon

Modelul va dispune de sistemul autonom de franare (AEB), sistemul de monitorizare a atentiei conducatorului auto (DAA), asistenta la faza lunga (HBA), sistemul de monitorizare a unghiului mort (BSD), sistemul de asistenta la schimbarea benzii de rulare (LDWS), sistemul de avertizare la deplasarea in marsarier (RCTA), functia pilot automat inteligent (ASCC), functia de informare asupra vitezei limita (SLIF), precum si sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKAS).

Ecranul tactil de opt inchi, disponibil pentru noul sistem de navigatie, integreaza elemente de conectivitate precum Apple Car Play, Android Auto si serviciile Live. Modelul este echipat cu un incarcator wireless pentru telefonul smartphone prevazut cu aceasta functie. Exista si un sistem audio cu ecran tactil LCD de cinci inchi, care include camera pentru marsarier, conectivitatea Bluetooth si functia My Music.

Citeste si:
Hyundai dezvaluie primele detalii despre i30 Wagon
Hyundai dezvaluie primele...

i30 dispune de trei motorizari pe benzina si unul diesel de 1.6 litri, cu doua nivele de putere (110 sau 136 CP). Noul propulsor turbo pe benzina de 1.4 litri, in patru cilindri dezvolta 140 CP, iar cel de 1.0 litri T-GDi furnizeaza 120 CP.

Proiectata la Centrul Tehnic Hyundai Motor Europa din Rüsselsheim, testata la Nürburgring si produsa la fabrica Nošovice, din Republica Ceha, cea de-a treia generatie a familiei i30 este construita avand la baza infrastructura Hyundai din Europa, cu o vechime de peste 25 de ani.

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri