Un numar 155 de tineri care studiaza in Romania au posibilitatea de a face practica in cadrul entitatilor grupului Renault in urmatoarele trei luni. Vezi de ce beneficii se bucura acestia.
Grupul Renault lanseaza si in acest an programul de stagii „Drive your future” pentru anul 2012, adresat studentilor in anii terminali de la optsprezece universitati partenere din toata tara, cu profiluri diferite.

In ultimii zece ani, 700 de studenti au facut practica la uzinele Dacia si in cadrul Grupului Renault.

Prin organizarea anuala a acestui program de stagii, Grupul Renault vine in intampinarea studentilor care vor sa faca primul pas in cariera.

"Odata cu acest program, Grupul Renault sprijina insertia tinerilor pe piata muncii. Ei pot, astfel, beneficia de o prima experienta practica in domeniul ales, de indrumare din partea specialistilor grupului pe toata perioada stagiului, de posibilitatea realizarii lucrarii de licenta, dar si de alte avantaje precum bursa lunara, transport zilnic, cazare, masa de pranz la sediul companiei", se arata intr-un comunicat al companiei.

Timp de trei luni (aprilie, mai si iunie), stagiarii vor face cunostinta cu meseriile si echipele dedicate activitatii grupului. Pe langa acest parcurs, Grupul ofera studentilor posibilitatea de a se antrena alaturi de specialisti in resurse umane in vederea accesului lor pe piata muncii. Stagiarii vor participa la „ateliere de antrenament” in cadrul carora vor invata cum sa redacteze un Curriculum Vitae si o scrisoare de intentie si cum sa sustina un interviu.

Oferta educationala a grupului de-a lungul celor trei luni de stagiu cuprinde si o formare lingvistica. Cei 155 de studenti vor participa la cursuri de invatare a unei limbi de circulatie internationala (franceza sau engleza). Fiecare stagiar va beneficia de 20 de ore de formare.

Cursurile sunt gratuite si organizate in parteneriat cu Global English.

Sesiunea de internship pentru anul 2012 a fost lansata inca de la sfarsitul anului trecut, in luna noiembrie. Temele de stagiu au fost comunicate universitatilor partenere, iar inscrierile s-au facut online, pe site-urile companiei. Studentii au fost selectati pe baza interviurilor cu responsabilii de resurse umane ai Grupului si specialisti din zona temelor propuse.

Principalele entitati ale Grupului Renault in Romania sunt Uzinele Dacia (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica si Sasiuri, Directia Logistica, inclusiv centrul RIR-ILN), centrul de inginerie Renault Technologie Roumanie, directia comerciala Renault Commercial Roumanie si Matrite Dacia.

Sursa foto: freedigitalphotos.net



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri