Constructorul auto francez Renault, proprietarul Dacia, angajeaza in urmatoarea perioada 120 de ingineri, dintre care jumatate sunt posturi pentru tineri debutanti, si pune la dispozitie sute de locuri pentru cei interesati sa efectueze stagii de practica in companie.

Grupul recruteaza ingineri debutanti si specialisti pentru activitatile de inginerie, servicii (off shore domeniul auto) si fabricatie, derulate la Bucuresti, Titu si Mioveni.

Compania participa la targul de joburi care are loc zilele acestea in Bucuresti.

La aceasta editie a targului, peste 60 de posturi se adreseaza tinerilor ingineri debutanti. Acestia trebuie sa fie absolventi ai facultatilor cu profil electronic, electrotehnic, telecomunicatii, mecanica sau autovehicule rutiere si sa cunoasca minim o limba straina.

Alte 60 de posturi sunt disponibile pentru specialisti. Candidatii trebuie sa cunoasca una sau mai multe limbi de circulatie internationala (engleza, franceza, germana), sa aiba cunostinte avansate de MS Office, sa dea dovada de capacitate de lucru in echipa si deschidere catre mediul international (multicultural) si capacitate de comunicare.

270 de locuri pentru studenti si masteranzi in programul de stagii

Studentii (anul III, IV) si masteranzii interesati de practica la Renault, in Romania, pot accesa programul „Drive your Future” in perioada targului. Oferta de teme, cu profil preponderent tehnic, va fi disponibila, in premiera, in stand, iar, pana la sfarsitul anului 2015, pe site-urile Renault Romania. Selectia va fi facuta pe baza candidaturilor si a interviurilor cu responsabili de resurse umane si specialisti din zona temelor propuse.

In ultimii 13 ani, peste 1.500 de studenti si masteranzi din tara au avut sansa de a se familiariza cu domeniul auto, de a descoperi meseriile Grupului Renault in Romania. 33% dintre acestia au fost angajati in urma stagiilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri