9 Mai 2012

Jurnal de motociclist: 7.000 de mile, 15 tari, 15 zile



Craig Charles (Lister), Robert Llewellyn (Kryten) si Chris Barrie (Rimmer) sunt naratorii unei noi serii la Extreme Sports Channel. Aici ii vom intalni pe actorul britanic Danny John-Jules si pe antreprenorul Graham Hoskins intr-o calatorie pe motociclete in jurul Marii Mediterane, in emisiunea "Jurnal de motociclist".

Actorii vor lua parte la o aventura unica in timp ce vor urmari si vor comenta toate evenimentele cu care Danny si Graham se confrunta de-a lungul a celor 7.000 de mile strabatute prin 15 tari timp 15 zile.

Ideea care sta la baza acestei calatorii cu motocicletele este strangerea de bani in scopuri umanitare. Calatoria s-a transformat intr-o provocare personala pentru Danny si Graham, care a atras dupa sine sustinerea si simpatia prietenilor. "Cu totii am sarit in sprijinul lui Danny si a fost foarte distractiv sa petrecem timpul impreuna. Sa fiu sincer, nu am crezut ca Danny este in stare de asa ceva. Nici nu am crezut ca poate merge cu o motocicleta. Credeam ca doar pozeaza cu ele", afirma Craig Charles.

Citeste interviul complet pe Jurnalul.ro.



Citeste si