Editia speciala Takumi este disponibila in doua versiuni de motorizare 2.0 l benzina (155 CP) si 2.2 l diesel (129 CP). Ambele motorizari pot fi comandate cu o cutie manuala, in 6 trepte. Pretul acestei serii limitate incepe de la 22.890 euro cu TVA.

La exterior Mazda6 Takumi este echipata cu pachetul sport compus din grila fata si eleron spate, geamuri fumurii, jante de aliaj de 17 inci si senzori de parcare fata-spate. Totodata, modelul poate fi comandat cu noua culoare Gri Dolphin.

La interior avem o gama variata de echipari ce includ tapiteria din piele combinata cu textil, sistem de navigatie TomTom cu radio CD player si sistem Bluetooth cu activare vocala, aer conditionat automat cu reglare pe doua zone, scaune fata incalzite si pilot automat.

Pentru un plus de sportivitate, Mazda6 Takumi este dotata cu un set de pedale din aliaj si cadrane de tip blackout cu iluminare rosie/albastra. Mazda6 Takumi Xenon va beneficia in plus fata de versiunea Takumi de faruri bi-xenon directionale cu sistem automat de curatare si de sistemul RVM, de monitorizare a vehiculelor din spate.