Tiriac pierde licenta de rent-a-car pentru Hertz

Omul de afaceri Ion Tiriac a pierdut licenta de rent-a-car pentru Hertz, obtinuta in urma cu 18 ani, aceasta urmand sa fie preluata din 15 mai de Autotechnica Fleet Services, subsidiara Autohellas ATEE din Grecia.

Tiriac mai detine in prezent licenta de rent-a-car pentru Avis.

Autohellas ATEE din Grecia, companie membra a grupului Th. Vassilakis, detine franciza Hertz Rent a Car si Leasing pentru Romania, Grecia, Bulgaria, Cipru, Serbia si Muntenegru.

Contractul lui Tiriac cu Hertz a expirat si nu a mai putut fi reinnoit, intrucat in 2007 Autohellas a intrat pe piata romaneasca infiintand subsidiara Autotechnica Fleet Services (Hertz Lease).

Autotechnica Fleet Services a oferit servicii de rent-a-car prin ECO Rent A Car, care acum se rebranduieste in Hertz.

“In curand, Hertz Autotechnica isi va largi reteaua prin deschiderea de noi birouri comerciale, atat in Bucuresti cat si in tara, urmarind acoperirea tuturor destinatiilor de afaceri si turistice”, a declarat Catalin Tihon directorul general al Autotechnica Fleet Services.

Hertz Romania opereaza in prezent peste 300 de autovehicule in aeroporturile din Bucuresti, Cluj si Timisoara.

Hertz Lease, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de leasing operational din Romania, cu o flota de 2.500 masini in administrare, a scos la vanzare in aprilie prin Stock Center, o flota de peste 400 de autoturisme Skoda.

Sursa foto: Agerpres.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri