Citroen C5 facelift va ajunge in septembrie in showroom-urile din Romania, cu imbunatatiri de ordin stilistic si tehnologic, o noua generatie de motoare si sistemul micro-hybrid eHDi.
De la lansarea sa din 2008, Citroen C5, disponibil in versiunea berlina si tourer, a fost comercializat in peste 400.000 de exemplare.

Modelul C5 restilizat integreaza noua imagine a marcii, prin modificarea partii frontale care devine mai rotunjita, pentru si mai multa expresivitate. Faceliftul va dispune de Citroen eTouch si suspensia Hydractive III+.

Noul C5 va beneficia de un nou model de jante din aliaj de 17 inchi, denumite Egee si propuse in standard in functie de nivelul de echipare, precum si de o noua culoare de caroserie, brun Guaranja.

La interior, pe nivelul de echipare Exclusive, Citroen C5 propune o noua tapiterie mixta piele/textil si noi decoruri.

Modelul va fi echipat cu un nou sistem de navigatie - eMyWay cu Connecting Box, care intregreaza priza Jack, conexiune USB si Bluetooth. Citroen C5 Tourer beneficiaza de acelasi sistem de navigatie dotat cu o camera pentru marsarier.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri