Porsche Inter Auto Romania va finaliza in primul trimestru al anului viitor lucrarile unui nou centru auto dedicat brandurilor de lux in zona Pipera, in urma unei investitii de 15 milioane euro.
Showroom-ul Porsche, Bentley si Lamborghini are o suprafata de 10.000 mp construiti, pe un teren de 50.000 mp.

“Este o investitie complexa si de durata, pe care ne bucuram sa o finalizam intr-o perioada in care piata auto are inca mult de recuperat, dar are o evolutie buna pe segmentul de lux”, a declarat Dana Cortina, director general Porsche Inter Auto Romania.

Marcile de volum ale Grupului Volkswagen vor fi expuse in cadrul dealership-ului Porsche Bucuresti Nord, in timp ce Audi si Porsche vor fi reprezentate, alaturi de Bentley si Lamborghini, in noul spatiu. Acesta va cuprinde si un showroom de autoturisme rulate de lux, comercializate prin Weltauto, dar si parcari extinse si ateliere de service.

Anul viitor, Porsche va lansa modelele Cayman si Macan. “Odata cu aparitia modelului Macan, care are sanse sa devina un best-seller, preconizam ca, pana in 2015, volumul de automobile marca Porsche vandute se va dubla, asa incat am considerat ca vom avea nevoie de expunere si prezentare extinsa atat pentru acestea, cat si pentru celelalte marci de lux ale grupului”, a adaugat Cortina.

Porsche Inter Auto Romania face parte din Porsche Inter Auto GmbH & Co KG, reteaua globala de retail a Holdingului Porsche din Salzburg. Reteaua Porsche Inter Auto Romania comercializeaza, prin intermediul celor cinci centre auto, automobile Volkswagen, Skoda, Audi si Seat.

Porsche Inter Auto este importator si distribuitor exclusiv pentru marcile Bentley, Lamborghini si Porsche in Romania, pentru aceasta din urma comercializand in prezent modelele Cayenne, Panamera, 911 Carrera, Boxster si Cayman.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri