Range Rover a prezentat primele imagini oficiale cu cea de-a patra generatie a SUV-ului britanic, mai usor cu 420 de kg, realizat din aluminiu.
Noul Range Rover, cu o caroserie monococa, este cu 39% mai usor decat vechea generatie a carei structura a fost din otel.

Platforma din aluminiu ii aduce noii generatii imbunatatiri semnificative in performanta si agilitate, impreuna cu un consum redus de combustibil si emisii de CO2. Noua generatie Range Rover le va oferi pasagerilor spate cu 118 mm mai mult spatiu pentru picioare.

Motorizarile vor fi un propulsor supraalimentat V8 pe benzina si doua diesel TDV6 de 3.0 litri sau TDV8 de 4.4 litri, combinate cu o cutie automata cu 8 trepte.

Noul Range Rover va fi produs intr-o fabrica noua, la Solihull, Marea Britanie. Modelul va putea fi comandat incepand din septembrie, iar primele livrari vor fi facute in 2013.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri