Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a anuntat ca restrictia de viteza de 100 km/h impusa pe sectorul Moara Vlasiei-Ploiesti al A3 a fost ridicata, soferii putand circula pe acest tronson cu pana la 130 km/h.

"Se ridica restrictia de viteza de 100km/h impusa pe Autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, pe sectorul cuprins intre km 26+000 – km 68+250, Moara Vlasiei-Ploiesti. Pe acest tronson viteza maxima de deplasare va fi de 130km/h, conform reglementarilor legale in vigoare, ca urmare a finalizarii lucrarilor de optimizare a sigurantei traficului rutier", se arata intr-un comunicat al CNADNR.

Compania de Drumuri precizeaza ca pentru sectorul de autostrada cuprins intre km 6+550 - km 26+000, DN Centura Bucuresti - Moara Vlasiei, se mentine restrictia de viteza de 100 km/h.

Traficul pe autostrada Bucuresti-Ploiesti (A3) a fost deschis la jumatatea lunii iulie, cu restrictii de viteza, dupa mai multe amanari, scrie Mediafax.

Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti au fost impartite in doua sectoare, respectiv Bucuresti-Moara Vlasiei, executate de consortiul italian Impressa Pizzarotti/Tirrena Scavi, si Moara Vlasiei-Ploiesti (asocierea Spedition UMB/Pa&Co International/Euroconstruct '98/Com-Axa).

Valoarea totala a lucrarilor este de 450 milioane euro. Primul termen de dare in folosinta a autostrazii Bucuresti-Ploiesti a fost anul 2010.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Initiatorul metrului de autostrada din Moldova face un documentar