Grupul francez Renault recheama in service peste 60.000 de SUV-uri Koleos in China, din cauza unui senzor de combustibil defect, au anuntat autoritatile chineze, citate de Bloomberg si transmis de Mediafax.
Cele 61.508 masini sunt modele produse in perioada 2009-2012. Renault va asigura inlocuirea gratuita a senzorului, care poate arata un nivel incorect al cantitatii de combustibil.

Renault vrea sa copieze succesul inregistrat de alti costructori straini pe cea mai mare piata pentru automobile din lume.

Vanzarile de autovehicule pentru pasageri din China au crescut in ianuarie cu 50%, la un nou nivel record, cu o cerere aproape dubla pentru SUV-uri, potrivit Asociatiei Producatorilor Auto din China.

Renault are de infruntat concurenta rivalilor precum General Motors si Volkswagen pe piata chineza. Vanzarile in China ale General Motors, cel mai mare producator strain de pa piata, au crescut cu 26% in ianuarie, cea mai buna luna a grupului.

Anuntul Renault vine dupa ce autoritatile chineze au informat in ianuarie ca grupul francez va rechema in service 5.097 SUV-uri Koleos in China din cauz unui defect de sudura.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri