Consiliul Judetean Cluj va accesa un credit de aproximativ 25 de milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor judetene, a anuntat presedintele CJ, Horea Uioreanu, care a precizat ca procedura de obtinere, prin licitatie, a acestui credit este in derulare, transmite Mediafax.
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca actuala conducere a institutiei isi propune ca, pana la sfarsitul mandatului, sa reabiliteze toate drumurile judetene din Cluj.

"Avem in derulare o procedura de obtinere, prin licitatie, a unui credit de catre Consiliul Judetean Cluj pentru ca avem nevoie de accelerarea lucrarilor de reabilitare a drumurilor judetene. La prima evaluare, creditul s-ar ridica la circa 25 de milioane de euro, suma care ar fi absolut necesara planurilor noastre. Ne propunem ca, pana la sfarsitul mandatului, sa reabilitam toate drumurile judetene din judetul Cluj, finantarea lucrarilor urmand sa fie asigurata atat din acest credit, cat si din bugetul CJ. Va fi un credit bancar sau de la un fond de investitii, dar detaliile inca nu sunt stabilite. Va conta durata creditului, dobanda, perioada de gratie. Banii nu vor fi primiti toti odata, ci vor fi trageri succesive in functie de nevoi", a spus Uioreanu.

El a precizat ca accesarea unui astfel de credit nu va afecta gradul de indatorare a CJ Cluj, in conditiile in care acesta este in prezent de doar 7 la suta, limita maxima admisa de legislatia in vigoare fiind de 30 la suta.

Potrivit lui Uioreanu, drumurile judetene reprezinta "o prioritate" a actualei conduceri a CJ Cluj.

In Cluj sunt peste 1.200 de kilometri de drumuri judetene.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri