In prezent, pe cesiune.ro sunt peste 1.500 de automobile in sistem, masini cu predare de contract sau achitate deja, care pot fi cumparate in leasing. Anuntul costa 1 euro si este valabil 30 de zile. Promovarea lui costa intre 3 si 5 euro, are o valabilitate de 15 zile si posibilitatea de a fi prelungit.

Din 2009 si pana in prezent au fost rulate peste 6.200 de masini pe site. Cele mai multe au fost cesiuni, dar au fost si peste 300 de masini finantate prin parteneri.

Printre clienti se numara majoritatea parcurilor auto cu masini second-hand din tara, dar si firme mici, care pot vinde sau preda contractele de leasing mai usor.

“ Este o evolutie de la un sistem rudimentar al anunturilor de mica publicitate, postate in ziare sau pe diferite site-uri, la un sistem in care tranzactiile cu masini rulate se desfasoara intr-un cadru modern”, a precizat Ionut Vintila, director de vanzari in cadrul Cesiune.ro.

Citeste si:

Cei care vor sa vanda propria masina trebuie sa posteze un anunt pe cesiune.ro, iar masina va avea afisata automat calculatia ratelor de leasing. Cand este gasit clientul, vanzatorul primeste banii integral, de la cesiune.ro, iar cumparatorul incepe sa plateasca ratele lunare.

Mecanismul de finantare al Cesiune.ro ajuta companiile care doresc sa scoata din activele firmei un automobil si sa il utilizeze in regim de leasing operational, pentru un management mai bun al capitalului.

Cesiune.ro propune solutii de finantare atat pentru automobile, cat si pentru motociclete si diferite echipamente/utilaje, iar in curand si propria solutie de finantare imobiliara.