Compania ofera pentru Valeo solutii door-to-door pentru importuri de piese componente din China si Coreea. Gefco a proiectat si a implementat pentru Valeo, incepand cu iunie 2012, o solutie LCL, un tip de transport maritim containerizat in regim de grupaj din Orientul Indepartat in Romania.

Prin aceste fluxuri, sunt transportate anual in jur de 150 de containere de la aproximativ 12 furnizori din Busan/Coreea si Shanghai/China catre Mioveni/Romania. Gefco se ocupa si de administrarea formalitatilor vamale pentru import.

“Logistica dedicata furnizorilor auto este una dintre principalele linii de business pentru Gefco. Romania este pe harta celor mai importante locatii din Europa pentru industria auto prin prezenta locala a unor producatori auto de succes. Suntem mandri sa putem oferi servicii de calitate pentru clienti de talia companiei Valeo. Cu 125 de facilitati de productie si 21 de centre de cercetare in toata lumea, Grupul Valeo este unul dintre cei mai mari si, in acelasi timp, cei mai inovatori furnizori auto”, a declarat Tolga Oran, director de marketing si vanzari Gefco Romania.

Valeo este un grup industrial independent care proiecteaza, produce si vinde componente, sisteme integrate si module pentru industria auto. In Romania, Valeo are fabrici in Mioveni si in Timisoara. In unitatea din Mioveni, Valeo produce sisteme de climatizare auto, iar la Timisoara produce faruri si echipamente de semnalizare.