2 Iulie 2013

Autostrazile din Romania imbogatesc avocatii. Sova da contracte de un milion de euro bucata pentru servicii prestate pentru CNADNR



Ministrul marilor proiecte construieste putin, dar cheltuieste mult. Are sase luni in fruntea CNADNR, luni in care a reziliat contractul cu Bechtel, ce mai era din el, respectiv tronsonul Suplacu de Barcau – Bors, au mai fost reziliate cel putin patru contracte pentru modernizarea drumurilor nationale, iar santierele de pe Coridorul IV sunt departe de a fi gata in acest an, cum ar fi trebuit, noteaza Jurnalul.ro.

Daca pentru Suplacu de Barcau – Bors nu se stie cand vom avea un nou constructor, pentru cele patru drumuri nationale reziliate raspunsul Companiei a fost simplu – nu sunt bani de la buget.

Nu sunt bani pentru reabilitari sau modernizari. Dar sunt bani pentru contracte cu casele de avocatura. Astfel, CNADNR, aflata in directa administrare a lui Dan Sova, vrea sa achizitioneze “servicii de asistenta si reprezentare juridica avand ca obiect dobandirea prin expropriere/transfer a unor imobile in vederea construirii unor autostrazi/infrastructura rutiera la standard de autostrada, cu o valoare a serviciilor de 1.000.000 euro/contract, fara TVA”.

Cititi mai multe pe Jurnalul.ro.



Citeste si