Scurtmetrajul regizat de renumitul cineast german se intituleaza "From One Second To The Next" si a fost inclus in campania "It Can Wait", lansata pentru a-i convinge pe participantii la trafic sa nu mai citeasca si sa expedieze SMS-uri in timp ce se afla la volan, scrie Mediafax.

Filmul prezinta vietile si decesele persoanelor care au murit in accidente rutiere ca si vietile persoanelor cu care acestea comunicau prin SMS cu putin timp inainte de producerea acelor accidente fatale.


Scurtmetrajul "From One Second To The Next" poate fi urmarit online pe site-ul ItCanWait.com.

Citeste si:

Werner Herzog, pe numele sau real Werner Stipetic, s-a nascut in 1942, fiind regizor, actor, scenarist si producator. El a produs, a scris si a regizat peste 50 de filme si a aparut ca actor in cateva dintre ele. Printre acestea se numara "La boheme" (2009), "My Son, My Son, What Have Ye Done" (2009), "Evadare in zori/ Rescue Dawn" (2006) si "Omul Grizzly/ Grizzly Man" (2005).

In ultimii ani, Werner Herzog s-a concentrat pe realizarea de documentare, printre acestea numarandu-se "Cape of Forgotten Dreams" - un film despre picturile rupestre din Franta - si "Into the Abyss" - un film-studiu despre pedeapsa capitala din statul american Texas.