Mercedes-Benz Romania, impreuna cu Centrul Autorizat de Vanzare si Service Autoklass Chitila, si Mediplus, parte a grupului A&D Pharma, au incheiat un contract pentru vanzarea si livrarea a 145 de autovehicule comerciale Mercedes-Benz Sprinter.

Primele 20 de autovehicule comerciale usoare din aceasta flota au ajuns in Romania in luna iulie, urmand ca restul sa fie livrate pe parcursul acestui an si in 2014. Mediplus a optat pentru servicii de intretinere si reparatii complete.

Compania de distributie de medicamente din Romania a inlocuit 145 dintre cele 160 de autovehicule comerciale usoare Vito si Sprinter aflate in circulatie cu modele Sprinter 2013.

Modelul care completeaza flota Mediplus este Sprinter 313 Furgon cu ampatament 3665. Tipul de carosare este echipare frigorifica, cu izolatie interioara realizata din panouri de tip sandwich si panouri termoizolante montate pe usile din spate (izolatie cu polistiren extrudat de 40 mm).

Noile echipamente frigorifice, realizate in colaborare cu Termoport pentru agregatele de frig si Davidson pentru izolatie, sunt de ultima generatie pe piata locala. In acest moment, Mediplus este singura companie din Romania care utilizeaza astfel de echipamente ecologice, ce folosesc o sursa electrica.

Pana in prezent, flota Mediplus a fost compusa din 160 de utilitare usoare Mercedes-Benz Vito si Mercedes-Benz Sprinter complet echipate atat cu instalatii de mentinere si monitorizare a temperaturii (15-25 grade sau 2-8 grade), cat si cu sisteme integrate de monitorizare a rutelor.

Mediplus este primul client Mercedes-Benz de flote care cumpara autovehicule Euro 6.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri