Mercedes-Benz Romania livreaza 145 de autovehicule Sprinter catre Mediplus

Mercedes-Benz Romania, impreuna cu Centrul Autorizat de Vanzare si Service Autoklass Chitila, si Mediplus, parte a grupului A&D Pharma, au incheiat un contract pentru vanzarea si livrarea a 145 de autovehicule comerciale Mercedes-Benz Sprinter.

Primele 20 de autovehicule comerciale usoare din aceasta flota au ajuns in Romania in luna iulie, urmand ca restul sa fie livrate pe parcursul acestui an si in 2014. Mediplus a optat pentru servicii de intretinere si reparatii complete.

Compania de distributie de medicamente din Romania a inlocuit 145 dintre cele 160 de autovehicule comerciale usoare Vito si Sprinter aflate in circulatie cu modele Sprinter 2013.

Modelul care completeaza flota Mediplus este Sprinter 313 Furgon cu ampatament 3665. Tipul de carosare este echipare frigorifica, cu izolatie interioara realizata din panouri de tip sandwich si panouri termoizolante montate pe usile din spate (izolatie cu polistiren extrudat de 40 mm).

Noile echipamente frigorifice, realizate in colaborare cu Termoport pentru agregatele de frig si Davidson pentru izolatie, sunt de ultima generatie pe piata locala. In acest moment, Mediplus este singura companie din Romania care utilizeaza astfel de echipamente ecologice, ce folosesc o sursa electrica.

Pana in prezent, flota Mediplus a fost compusa din 160 de utilitare usoare Mercedes-Benz Vito si Mercedes-Benz Sprinter complet echipate atat cu instalatii de mentinere si monitorizare a temperaturii (15-25 grade sau 2-8 grade), cat si cu sisteme integrate de monitorizare a rutelor.

Mediplus este primul client Mercedes-Benz de flote care cumpara autovehicule Euro 6.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri