Fleet Management Services (FMS), unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata serviciilor de management de flote auto si leasing operational din Romania, a inregistrat in primul semestru o crestere a cifrei de afaceri cu 17% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Compania a incheiat contracte de peste 8,3 milioane de lei, fata de 7,1 milioane de lei, inregistrate in primele sase luni ale anului 2012.

Contextul economic dificil, limitarea la nivel legislativ a deductibilitatii cu amortizarea autovehiculelor, dar si lipsa fiscalizarii in sfera de TVA si impozit pe profit a activitatilor de import si vanzare de masini second hand efectuate de catre persoane fizice cu scop comercial au afectat puternic vanzarile de autovehicule noi in Romania in prima jumatate a acestui an.

Performanta a avut loc in ciuda dinamicii pietei, caracterizata pe de o parte de o cerere in stagnare (piata leasing-ului operational in Romania a crescut cu mai putin de 1% in semestrul I 2013, fata de semestrul I 2012), iar pe de alta parte de o intensificare puternica a concurentei.

“La sfarsitul primelor 6 luni din 2013, FMS avea in management si leasing operational o flota de peste 2700 autovehicule, fapt ce ne-a situat intre principalii jucatori din acest sector de activitate” sustine Daniel Ivan, Director General al FMS.

FMS este primul prestator profesionist de servicii de inchiriere auto pe termen lung si administrare de flote auto din Romania. Compania ofera servicii de leasing operational si management de flote auto unui portofoliu de peste 80 de clienti, in general mari companii internationale sau locale, din domenii precum energie, servicii financiar-bancare, telecomunicatii, industria farmaceutica, industria alimentara, industria auto, materiale de constructii, retail, logistica, etc.

FMS asigura acoperire nationala a serviciilor sale de management flote auto si leasing operational, dispunand, pe langa vasta retea de parteneri la nivel national, de propriul personal operativ specializat, in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov si Iasi.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri