Grupul ungar de petrol si gaze MOL si-a extins reteaua din Romania la 141 de benzinarii, in urma unei investitii de 3 milioane de euro in trei noi unitati.

Compania a descis trei statii noi, la Floresti (Cluj), Iasi si Calinesti (Arges).

“Am investit in total aproape 3 milioane de euro in cele trei noi benzinarii, care vor deservi clienti din trei regiuni distincte ale Romaniei. Ne consolidam prezenta pe segmentul retail in tara, in linie cu strategia de crestere pe care ne-am propus-o pe termen mediu si lung”, a declarat Kinga Daradics, CEO si country chairman MOL Romania.

Benzinaria de la Floresti, cea de-a 11-a pe care MOL Romania o detine in judetul Cluj, este situata pe drumul european E60 si are o suprafata de 3.300 mp.

Benzinaria deserveste traficul dinspre Cluj-Napoca catre Oradea si Autostrada Transilvania. Statia are trei pompe multi-produs, inclusiv doua pistoale cu alimentare rapida pentru autovehiculele comerciale. Magazinul are o suprafata de 80 mp si include un colt gastro.

Noua benzinarie de la Iasi, a patra din judet, este situata pe strada Nicolina pe un teren de 2.733 mp si include un magazin cu suprafata de 70 mp. Statia are trei pompe multi-produs, cu doua pistoale pentru alimentarea rapida a vehiculelor comerciale.

La Floresti si Iasi, soferii pot achizitiona roviniete.

La Calinesti a fost deschisa cea de-a patra benzinarie MOL in judetul Arges, pe DN7, ruta utilizata pentru tranzitul intre Bucuresti si Pitesti. Aceasta este prima statie inaugurata sub noua platforma de operare, care presupune ca partenerul are in proprietate benzinaria, carburantii si marfurile din magazin, in timp ce MOL Romania asigura marca (brandul), aprovizionarea permanenta cu carburanti. Statia are doua pompe multi-produs si o pompa cu debit marit pentru alimentarea vehiculelor comerciale.

Grupul MOL este o companie multinationala integrata si independenta, cu sediul central in Budapesta, Ungaria. Are operatiuni in peste 40 de tari si aproximativ 30.000 de angajati in intreaga lume.

Compania detine, de asemenea, o retea de peste 1.700 de benzinarii in Europa Centrala si de Sud-Est, dintre care 141 in Romania. Grupul opereaza o retea de conducte de gaze naturale de inalta presiune de peste 5.800 km in Ungaria. Grupul MOL activeaza si in comercializarea si distributia de gaze naturale la nivel regional. Compania a semnat acorduri de concesiune cu Agentia Nationala pentru Resurse Minerale pentru 3 perimetre din vestul Romaniei, dintre care unul a fost ratificat de catre toate autoritatile competente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri