Centrul Porsche Bucuresti are expus un 911 vechi de 40 de ani

Noul Centrul Porsche Bucuresti gazduieste in showroom, pe langa modelele curente, un model 911 din 1973.

Exemplarul ii apartine lui Costin Ganescu, pasionat de automobile retro si participant la competitii de profil, iar modelul este un 911 T, cu un motor de 2400 cm3 si 140cp.

Produsa pentru Statele Unite, masina a revenit in Europa, cu numai 30.000 de mile la bord si a fost adusa in Romania in anul 2010.

Membru al Retromobil, Costin Ganescu a participat cu coupe-ul sau Porsche la raliurile organizatiei si la cursele de viteza in coasta, grupa de vehicule istorice.

Porsche Inter Auto Romania face parte din Porsche Inter Auto GmbH & Co KG, reteaua globala de retail a Holdingului Porsche din Salzburg. Reteaua Porsche Inter Auto Romania comercializeaza, prin intermediul celor cinci centre auto, automobile Volkswagen, Skoda, Audi si SEAT. De la 1 august 2012, Grupul Volkswagen a devenit actionar unic al Holdingului Porsche.

Citeste si:
Noua generatie Porsche 911 este disponibila in Romania
Noua generatie Porsche 911...

PIA este importator si distribuitor exclusiv pentru marcile Bentley, Lamborghini si Porsche in Romania, pentru aceasta din urma comercializand modelele Cayenne, Panamera, 911, Boxster si Cayman.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri