Exemplarul ii apartine lui Costin Ganescu, pasionat de automobile retro si participant la competitii de profil, iar modelul este un 911 T, cu un motor de 2400 cm3 si 140cp.

Produsa pentru Statele Unite, masina a revenit in Europa, cu numai 30.000 de mile la bord si a fost adusa in Romania in anul 2010.

Membru al Retromobil, Costin Ganescu a participat cu coupe-ul sau Porsche la raliurile organizatiei si la cursele de viteza in coasta, grupa de vehicule istorice.

Citeste si:

Porsche Inter Auto Romania face parte din Porsche Inter Auto GmbH & Co KG, reteaua globala de retail a Holdingului Porsche din Salzburg. Reteaua Porsche Inter Auto Romania comercializeaza, prin intermediul celor cinci centre auto, automobile Volkswagen, Skoda, Audi si SEAT. De la 1 august 2012, Grupul Volkswagen a devenit actionar unic al Holdingului Porsche.

PIA este importator si distribuitor exclusiv pentru marcile Bentley, Lamborghini si Porsche in Romania, pentru aceasta din urma comercializand modelele Cayenne, Panamera, 911, Boxster si Cayman.