Porsche a lansat o editie limitata, Platinum Edition, pentru modelul Cayenne cu motor pe benzina de 300 CP si pentru versiunea diesel de 245 CP.

Modelele Platinum Edition vor fi disponibile pe piata din ianuarie 2014. Porsche Cayenne pe benzina de 300 CP va costa 74.100 euro cu TVA, iar cel diesel 75.100 euro cu TVA.

Denumirea Platinum Edition este atribuita de Porsche numai gamelor de vehicule exclusive si elegante, care sunt disponibile numai pentru o perioada limitata.

Cayenne Platinum Edition sunt dotate cu opt trepte Tiptronic S, faruri Bi-Xenon, servodirectie Power Plus, precum si cu sistemul ParkAssist, atat in partea din fata, cat si in spate, ca dotare standard. Oglinzile interioare cu anti-orbire automata elimina stralucirea luminilor din traficul din spatele masinii si geamurile fumurii speciale care asigura intimitatea pasagerilor din spate vin, de asemenea, ca dotare standard.

Vopsite in culoarea Platinum Silver Metallic, gurile centrale si laterale de admisie a aerului, benzile de pe ferestrele laterale, spoilerul din spate si banda ornamentala de pe hayon creeaza un efect de stralucire. Gama de culori standard include finisaje in culori monotone, precum alb si negru, variantele Meteor Grey Metallic, Basalt Black Metallic si Mahogany Metallic fiind disponibile ca optiuni suplimentare. Vopseaua Carrara White Metallic este, de asemenea, o optiune disponibila exclusiv pentru aceasta editie Cayenne. Aspectul este completat de jantele de 19 inch Cayenne Design II cu marginile colorate.

Combinatia de culori negru/bej Luxor, rezervata pentru aceasta editie speciala, creeaza o ambianta eleganta si exclusivista in interior. Vehiculele sunt dotate in versiunea standard cu un interior partial din piele, dar si cu interior complet din piele disponibil optional. Covoarele, cu margine bej Luxor si logo-ul Porsche, dar si manerele usilor din fata cu logo-ul "Platinum Edition" reprezinta accente ale acestei game.

Volanul standard SportDesign cu padelele de schimbare si logo-ul Porsche embosat pe tetierele din fata si din spate subliniaza calitatea inalta a vehiculului. Sistemul Porsche Communication Management (PCM), care include un modul de navigatie este, de asemenea, o caracteristica standard: PCM include un ecran de 7 inch cu touchscreen si de inalta rezolutie, si un sistem audio cu 11 difuzoare si o putere totala de 235 watt.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri