CNADNR vrea sa contracteze lucrari de proiectare si constructie a unui tronson de 4,9 kilometri al variantei de ocolire Brasov, proiect cu o valoare estimata cuprinsa intre 118,2 milioane lei (26,5 milioane euro) si 128,8 milioane lei (28,9 milioane euro), fara TVA.

Lucrarile de proiectare si executie a variantei de ocolire a municipiului Brasov, tronson II, DN 11 - DN 13, sunt estimate la 118,2 milioane lei fara TVA, valoare la care se vor raporta ofertantii pentru elaborarea propunerii financiare, iar suma de 10,55 milioane lei este prevazuta pentru achizitia ulterioara de servicii si lucrari similare, se arata intr-un anunt de participare al CNADNR, dat publicitatii de agentia Mediafax.

Contractul va fi finantat din fonduri europene nerambursabile (85%) si bani de la buget, iar termenul pentru finalizare este de 39 de luni de la data atribuirii.

Proiectul va fi atribuit prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 februarie.

Tronsonul 3 al soselei de centura Brasov a fost deschis circulatiei la inceputul lunii decembrie.

Citeste si:
Contract semnat pentru 100 de troleibuze. Primul, livrat în noiembrie
Prim─âria Capitalei a semnat...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Auto »Citește și
Vacante anulate din cauza reparatiilor de pe Autostrada Soarelui
Setari Cookie-uri