Compania britanica Parker Hannifin Manufacturing considera Romania, alaturi de alte state europene, o posibila destinatie pentru o investitie intr-o linie de productie a cilindrilor hidraulici si ia in calcul, de asemenea, mutarea sediului in Cluj-Napoca.

"Board-ul companiei intentioneaza, in cadrul proceselor de restructurare si dezvoltare ale firmei britanice, construirea unei noi linii de producere a cilindrilor hidraulici dupa o tehnologie noua intr-o tara membra a Uniunii Europene si eventuala mutare a sediului central al diviziei europene in noua locatie. Romania este o posibila destinatie. Analiza preliminara efectuata de conducerea firmei britanice pentru amplasarea noii unitati in Romania vizeaza zona municipiului Cluj-Napoca si imprejurimile acestuia", se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei, transmite agentia Mediafax.

Compania Parker Hannifin Manufacturing produce, printre altele, filtre, cilindri, valve, pompe si motoare si este divizia europeana a companiei americane Parker Hannifin Corporation.

In comunicat se mai spune ca Ministerul Economiei si-a aratat disponibilitatea de a sprijini firma britanica in obtinerea datelor necesare pentru luarea deciziei de a investi in Romania.

Parker Hannifin Corporation a fost infiintata in anul 1918 si are anual o cifra de afaceri care depaseste 13 miliarde de dolari.

Compania are peste 58.000 de angajati in 49 de tari, fiind specializata in producerea diverselor sisteme si tehnologii de control si precizie utilizate in industria auto, aerospatiala si constructii, iar divizia europeana in productia si distributia de cilindrii hidraulici.

Sursa foto: captura parker.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri