Grupul francez Gefco, operator de transport de autovehicule si de logistica auto, il numeste pe Pierre-Jean Lorrain sef pe regiunea Europa Centrala, Balcani si Orientul Mijlociu.

Lorrain a fost pana acum director general al Gefco Italia.

„Aceasta zona dinamica, formata din tari in plina transformare economica, are un potential de dezvoltare considerabil si GEFCO isi adapteaza organizarea pentru a valorifica aceste oportunitati de crestere. Sunt mandru sa particip la implementarea planurilor ambitioase ale Grupului in aceasta regiune strategica, in special incurajarea unei colaborari stranse intre operatiuni si vanzari“, a declarat Pierre-Jean Lorrain.

Anul trecut, Gefco a deschis filiale in Emiratele Arabe Unite si in Croatia. Filiala din Croatia permite consolidarea si fluidizarea fluxurilor cu multe tari invecinate: Italia, Slovenia, Ungaria, Serbia, Bosnia-Hertegovina si Muntenegru.

Compania este prezenta si in Bulgaria, Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Republica Ceha, Romania, Slovacia, Slovenia si Turcia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri