Gefco a incheiat un contract cu Alpargatas pentru gestionarea transporturilor maritime catre Europa si Orientul Mijlociu.
Fiind parteneri inca din aprilie 2011, Alpargatas si Gefco au analizat impreuna care este cea mai potrivita solutie de servicii vamale pentru client, in urma deciziei sale de a-si muta depozitul in regiunea Marsilia (Franta).

Incepand din august 2011, Gefco Brazilia a gestionat toate transporturile maritime ale marcii Havaianas, in special din Brazilia catre portul Marsilia dar si catre alte porturi din Europa si Orientul Mijlociu. Filialele Gefco se ocupa de toate formalitatile vamale de intrare in porturile europene.

Gefco este prezent in 150 de tari din lume si se claseaza intre primele 10 grupuri europene de logistica, cu o cifra de afaceri de 3,4 miliarde euro in 2010. Grupul numara 400 de locatii in intreaga lume si are peste 9.400 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri