M Car Trading, importatorul Mitsubishi in Romania, a pus la dispozitia Inspectoratului General al Politiei Romane – Brigada Rutiera pentru 3 luni un SUV Mitsubishi Outlander cu un motor diesel de 2,2 litri si tractiune integrala.

Anul Trecut, Tiriac Auto a oferit Politiei Rutiere un autoturism marca Hyundai Elantra 1,6l MPi, nivel de echipare Highway, in cadrul unui parteneriat desfasurat pe o perioada de 6 luni.

In 2012, Premium Auto, importatorul Jaguar in Romania, a livrat Politiei Rutiere un Jaguar XFR cu motor V8 de 5 litri 510 CP, care avea ca scop monitorizarea traficului rutier si sporirea sigurantei in trafic.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri