Salonul Auto Moto (SAM) din Piata Constitutiei are loc in perioada 2-6 aprilie, pe o suprafata de circa 9.000 metri patrati in spatii interioare si peste 30.000 metri patrati in spatii exterioare.

La editia trecuta au fost prezenti peste 30.000 de vizitatori, iar pretul de intrare a fost de 15 lei in cursul saptamanii si de 20 de lei in weekend.

Salonul Auto Moto 2014

Pentru autoturismele cumparate pe durata Salonului Auto Moto 2014, clientii pot primi asigurarea CASCO gratuita pentru o perioada de 6 luni sau un an, sau combustibil gratuit pentru perioada promotionala, sau accesorii: jante, anvelope.

Anul acesta, organizatorii se asteapta la peste 50.000 de participanti.

Cum a fost editia 2013 a Salonului Auto Moto aflati aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri