Salonul Auto Moto 2015 (SAM) din Piata Constitutiei, care are loc in perioada 1-5 aprilie, pe o suprafata de cateva mii de metri patrati in spatii interioare, va avea primul Black Friday din istoria unui eveniment auto-moto, vineri 3 aprilie, mai multi dealeri anuntand numarul de masini si marcile pe care le vor vinde la reduceri.

Marcile prezente la eveniment sunt: Abarth, Alfa Romeo, Citroen + DS, Fiat, Jeep, Kia, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Seat, Skoda, Suzuki, VW, etc. Avia Motors si Alto Syncro vor expune cea de-a treia generatie Fabia, lansata de curand in Romania, Rapid, Octavia III, Yeti, Leon si Leon X-perience, Toledo si Ibiza. Maserati va aduce doua modele cu propulsoare diesel.

Colectia de masini Tiriac Collection va fi prezenta la SAM

Printre masinile de colectie, se numara unele extrem de rare, cum ar fi cele care au apartinut unor vedete ca Al Capone, familiile Wrigley, Sammy Davis Jr, si Elton John. Acesta din urma a achizitionat un Ferrari Dino 246 GT galben, in momentul in care a devenit celebru, in 1972. Nu va lipsi modelul Aston Martin V8 Vantage, condus de Timothy Dalton, care a jucat in rolul lui James Bond. Modelul britanic a fost livrat personal de catre presedintele Aston Martin, Victor Gauntlett, producatorilor filmului de actiune. In film, apar doua versiuni ale masinii, Volante si Coupe, dotate cu motoare cu reactie, lasere si geamuri antiglont. Unul dintre aceste exemplare va fi expus si la SAM 2015.

Koenigsegg CCX S, masina care a intrat in Cartea Recordurilor, va fi prezentata in premiera la un salon auto din Romania. Supercarul suedez atinge viteza maxima de 300 km/h in 21 de secunde. Masina va fi dezvelita oficial la SAM impreuna cu cei de la Carguard care aduc in premiera masina in Romania. Authentic-Spirit, importator unic CFMOTO, va reprezenta brandul de ATV-uri in cadrul salonului SAM 2015 si va aduce, in premiera in Romania, noul UFORCE 550.

Salonul Auto Moto 2015 va fi deschis pana la 20.00 pe 1,2,3 aprilie si pana la 22.00 sambata 5 aprilie, 18.00 duminica 6 aprilie. Biletele costa 15 lei pentru zilele de miercuri, joi si vineri (1,2,3 aprilie), iar sambata si duminica (4 si 5 aprilie), pretul este de 20 lei.

Cum a fost editia 2014 a Salonului Auto Moto aflati aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri