Audi, vanzari record in martie

Audi a inregistrat in martie cele mai bune vanzari lunare din istoria companiei, de 170.450 de vehicule, in crestere cu 15%, alaturandu-se astfel performantelor Mercedes-Benz, datorita cererii din China, transmite Bloomberg.

Mercedes-Benz a anuntat saptamana trecuta cresterea cu 13% a livrarilor din luna martie, de asemenea un nivel record al vanzarilor lunare, datorita cererii pentru modele compact si sedanul Clasa S, scrie Mediafax.

Audi a inregistrat in martie a 51-a crestere succesiva a vanzarilor, in timp ce livrarile Mrcedez au depasit 10% pentru a noua luna consecutiv.

Cei doi producatori de vehizule de lux, precum si liderul pietei, BMW, au ca obiectiv atingerea unui nivel record al vanzarilor in acest an, datorita cererii din China.

Vanzarile Audi au crescut luna trecuta cu 37% in China, iar cele ale Mercedes cu 34%.
"Este improbabil ca cresterea vanzarilor din China sa continue cu un astfel de ritm, anticipez ca livrarile vor avansa in acest an cu circa 20%", a declarat Frank Schwope, analist la NordLB in Hanovra.

Citeste si:
Vor fi înfiinţate încă 26 de sedii pentru permise şi înmatricularea...
Ministrul Vela: Vor fi...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Strategia Audi, divizie a grupului Volkswagen, este introducerea pe piata a 17 modele noi sau imbunatatite, in cadrul campaniei de a devansa liderul de piata BMW pana la sfarsitul acestui deceniu.

In 2013, Audi a lansat o noua versiune a modelului compact A3, iar in acest an introduce varianta sedan a modelului in SUA si China.

In primul trimestru, vanzarile Audi au urcat cu 12%, la 412.850 de autoturisme si SUV-uri, un numar record pentru o astfel de perioada.

BMW nu a publicat inca date privind vanzarile din luna martie.

Citeste si:
Ce presupune digitalizarea marketingului pentru un IMM și ce...
Ce presupune digitalizarea...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri