VIRALUL SAPTAMANII Dacia Duster salveaza un Porsche Macan blocat in Maroc

A fost lansat Porsche Macan, dar este laudat Dusterul. Asta se intampla dupa ce o masina Dacia Duster salveaza un Porsche Macan blocat pe un teren foarte accidentat din Maroc, scrie Worldcarfans.com.

Porsche a lansat de curand cel mai puternic model din segmentul SUV-urilor compacte, cu un motor de 400 CP. Noul model Macan a fost lansat in Maroc in prezenta mai multor jurnalisti straini, insa evenimentul de lauda s-a incheiat, paradoxal, cu o reusita de imagine pentru Dusterul romanesc.

dacia duster

Sursa foto: Gavin Green/Twitter

Porsche Macan a ramas blocat in timpul exercitiilor pe teren. Asa ca organizatorii au apelat la SUV-ul romanesc, Dacia Duster, pentru a scoate Macan-ul din probleme.

Citeste si:
Țevile de eșapament ale mașinilor unui candidat, blocate cu spumă...
Alegeri locale 2020: Țevile...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

Porsche Macan blocat pe traseu accidentat in Maroc. Dacia Duster il salveaza.

Momentul a ajuns imediat in atentia presei, dupa ce jurnalistul Gavin Green de la Car Magazine a publicat pe contul sau de Twitter o fotografie in care Porsche Macan este tractat de Dacia Duster si mesajul "Porsche Macan blocat pe traseu accidentat in Maroc. Dacia Duster il salveaza".

dacia duster

Sursa foto: Gavin Green/Twitter

Citeste si:
Cardul de sanatate, BLOCAT de doua zile
Tibichi (CNAS): Sistemul...

Macan este un SUV de dimensiunile Duster, dar mult mai scump. Modelul a ajuns si in Romania si are un pret intre 64.590 euro cu TVA si 87.900 euro cu TVA. Macan este un SUV mai mic decat Cayenne si este fabricat in Leipzig, Germania. Numele Macan vine din limba indoneziana si inseamna tigru.

Sursa foto: Gavin Green/Twitter

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri