Andrei Mitrasca, multiplu campion in cadrul Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop, este primul roman care va reprezenta oficial Romania la Cursa Internationala de Viteza in Coasta de la Pikes Peak.

Pilotul de viteza in coasta Andrei Mitrasca va lua oficial startul in Cursa de la Pikes Peak pe 29 iunie si va conduce un Seat Ibiza Cupra de 180 de cai putere, care accelereaza pana la 100 km/h in 6,5 secunde.

”Cursa catre Nori” de la Pikes Peak, recunoscuta pentru dificultatea tehnica si pentru frumusetea peisajului, atrage anual sute de piloti din intreaga lume.

Cursa de la Pikes Peak numara 159 de viraje pe un traseu cu o lungime de 19,99 km si care ajunge la o altitudine de nivel de 4.400m.

”La Pikes Peak voi participa cu un Seat ibiza Cupra D, masina cu care am inregistrat toate succesele de pana acum si care este in momentul de fata una din cele mai fiabile masini de curse din Romania”, a declarat pilotul Andrei Mitrasca.

Citeste si:
Coronavirusul face noi victime. Statele Unite ale Americii sunt...
Coronavirusul face noi...

In cursa din acest an de la Pikes Peak, Andrei Mitrasca va lua startul la clasa Time Attack 2. Masina care va reprezenta Romania la aceasta cursa va fi echipata cu anvelopele de ultra-inalta performanta Dunlop Sport Maxx RT.

Mitrasca participa de 5 ani la CNVC Dunlop si are 70 de curse petrecute in campionatul intern de profil.

Mai multe detalii despre aceasta participare vor fi disponibile in preajma zilei de 27 iunie, cu doua zile inaintea startului oficial.

Citeste si:
Coronavirus: SUA deblocheaza 100 de milioane de dolari pentru China
Coronavirus: SUA pune pe masa...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
SUA investeste 1 mld dolari in tarile Initiativei Celor Trei Mari
Setari Cookie-uri