Tarom redeschide cursa Bucuresti – Nisa, biletele au fost puse in vanzare si incep de la 185 euro, pentru un bilet dus - intors cu toate taxele incluse, la achizitionarea de pe site-ul companiei.

Cursa Bucuresti-Nisa-Bucuresti va fi operata cu aeronave de tip Boeing 737, in perioada 30 mai - 29 septembrie 2013, in zilele de joi si duminica. Durata zborului este de aproximativ 2 ore si 45 de minute.

„Devenita deja o traditie, cursa Bucuresti - Nisa- Bucuresti revine in programul de vara al companiei Tarom. Nisa este unul dintre orasele preferate ale celor ce iubesc soarele, marea, istoria si distractia”, a declarat Christian Heinzmann, director general executiv al companiei Tarom.

La Tarom, in pretul biletului de avion este inclus si transportul gratuit al bagajelor avand o greutate totala de 33 de kg: 23 de kg in cala si 10 kg in cabina.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane Tarom a fost infiintata in 1954. Tarom isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii si este membra a Aliantei SkyTeam din iunie 2010.

Tarom si-a mentinut in 2011 cota de piata constanta, de 22% in Romania, cu 2,19 milioane pasageri transportati. Cota de piata pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (Otopeni) a fost de 40%, pe segmentul curselor regulate si al curselor charter.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Turism »Citește și
Consultant ├«n turism: Oamenii vor aprecia vacan╚Ťele mai mult ca oric├ónd
Setari Cookie-uri