Compania Tarom a anunțat că vor fi reluate cursele către una dintre destinațiile cele mai populare din Franța. Românii vor putea, din nou, să zboare la bordul aeronavelor Tarom către Nisa, compania spunând că zborurile vor fi reluate din prima parte a lunii aprilie.

Cei care călătoresc frecvent la Nisa pot apela, din nou, la zborurile Tarom pentru a ajunge în orașul de coastă din sud-estul Franței. Compania aeriană a anunțat că această destinație intra din nou în rândul celor pe care Tarom le bifează cu două frecvențe săptămânale. Zborurile vor fi reluate începând cu data de 6 aprilie.

Tarom a reconfirmat că va reluat zborurile către Nisa cu două luni mai devreme decât în anii anterior. Cursele vor fi între aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București și aeroportul din Nisa (Franța). În mod uzual, Tarom revenea pe ruta București-Nisa în perioada de vară, începând din luna iunie, deși compania a avut curse către Nisa și în perioada sărbătorilor de iarnă.

Cele două zboruri vor pleca de la București joia și duminica. Călătoria durează puțin peste două ore, Tarom ne fiind singura companie care zboară pe această rută, deoarece și compania low-cost Wizz Air are curse către Nisa, de cinci ori pe săptămână. Până să-și oprească activitatea în septembrie, și Blue Air efectua zboruri la Nisa.

Sursa foto: Tarom / Facebook.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri