Ford Motor recheama circa 1,1 milioane de SUV-uri de pe piata nord-americana

Ford Motor va rechema circa 1,1 milioane de SUV-uri de pe piata nord-americana, inclusiv modelele Escape si Explorer, pentru remedierea unor deficiente electronice care ar putea afecta functionarea servodirectiei, relateaza Bloomberg.

Al doilea mare producator auto american a anuntat ca trebuie sa actualizeze software-ul sau sa inlocuiasca senzori de la modelele Escape si Mercury Mariner fabricate in perioada 2008-2011. De asemenea, trebuie remediata o conexiune electrica la vehiculele Ford Explorer din 2011-2013, potrivit Mediafax.

Separat, alte aproape 280.000 de automobile sunt rechemate pentru reparatii la lampile de la numarul de inmatriculare si covorasele din interiorul masinii. In acest an, in SUA au fost rechemate in service pentru reparatii aproape 23 de milioane de vehicule, numar care depaseste deja nivelul inregistrat pe ansamblul anului trecut. Nivelul record al rechemarilor care au avut loc in SUA a fost atins in 2004, de 31 de milioane de vehicule.

Peste jumatate din rechemarile din acest an au fost anuntate de General Motors, din cauza unui defect la un comutator anti-incendiu care a provocat decesul in accidente a 13 persoane.

Citeste si:
Ford raportează rezultate trimestriale peste estimări şi se...
Ford raportează rezultate...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri