Statul ofera cel mult 531 mil. euro pentru constructia a 37 de km din Autostrada Transilvania

Compania nationala de autostrazi si drumuri nationale din Romania (CNADNR) cauta constructor pentru executia unui tronson de 37,2 kilometri, pe traseul Ogra (judetul Mures) - Campia Turzii (judetul Cluj), care face parte din Autostrada Transilvania. Proiectul are o valoare estimata de 2,33 miliarde lei (531,5 milioane euro), inclusiv TVA.

Contractul de proiectare si executie pentru realizarea sectiunii 2A: Ogra - Campia Turzii a autostrazii Brasov - Targu Mures - Cluj - Oradea va fi atribuit prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut, informeaza Mediafax.

La valoarea maxima anuntata, CNADNR va plati 14,27 milioane euro pe kilometru de autostrada. Proiectul este impartit in trei loturi, respectiv Ogra - Iernut (3,6 km), Iernut - Chetani (17,9 km) si Chetani - Campia Turzii (15,7 km).

Lucrarile au o valoare estimata totala cuprinsa intre 1,56 miliarde lei si 1,88 miliarde lei (nivel care include si posibile suplimentari), fara TVA.

Termenul pentru finalizarea contractului este de 64 de luni de la data atribuirii. Ofertele sau cererile de participare din partea constructorilor interesati pot fi depuse pana la 11 august.

Citeste si:
Titi Aur, măsuri luate de stat: Să uite de deficitul de 3% și să...
Titi Aur, despre ce măsuri ar...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri