Renault Commercial Roumanie, importatorul marcilor Renault si Nissan in Romania, are de la 1 septembrie un nou sef, pe polonezul Jan Ptacek care il va inlocui pe Thomas Dubruel.

Thomas Dubruel preia functia de director general adjunct al Renault MAIS (filiala de distributie a Grupului Renault din Turcia).

In varsta de 44 de ani, de nationalitate ceha, Ptacek are o experienta de doua decenii in cadrul Grupului Renault, ocupand in primii ani de cariera functii in marketing si managementul retelei comerciale din Republica Ceha si apoi din Franta. In 2003 preia functia de director de marketing al marcii Dacia, coordonand, in acea perioada, lansarea modelului Logan.

La sfarsitul anului 2004 se intoarce la Paris, in cadrul Directiei de Strategie si Marketing a Grupului. In calitate de director al Gamei Comerciale Entry va avea, timp de patru ani, responsabilitatea strategiei de marketing a gamei Entry si a marcii Dacia. In 2008 este numit director de Marketing al marcii Renault pentru Rusia si regiunea Eurasia. La sfarsitul anului 2012 devine director general al filialei comerciale Renault din Ucraina.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri