Giti Tire, producator de anvelope din Singapore cu opt fabrici in China si Indonezia, anunta ca a semnat un contract cu Renault Nissan si PSA Peugeot Citroen pentru a furniza anvelope GT Radial pentru fabricile de autoturisme si camioane usoare din Europa de Est, regiunea mediteraneana si Rusia.

Renault Nissan va monta anvelope GT Radial CHAMPIRO VP1, in dimensiunea 185/65R15 88H, pe modelele Sandero si Logan, fabricate sub marca Dacia sau Renault, in Romania, Maroc sau Rusia.

PSA Peugeot Citroen va monta anvelope GT Radial CHAMPIRO VP1, in marime 195/65R15 91T, pe modelele Peugeot Partner si Citroen Berlingo, fabricate in Spania si Portugalia si comercializate in Europa de Vest.

Anvelopele GT Radial CHAMPIRO VP1 au intrat in productie pentru prima data in mai 2012. GT Radial CHAMPIRO VP1 este disponibil in 22 de dimensiuni variind de la 165/80R13 la 205/55R16, cu coduri de viteza de la T la V. Giti Tire este prezent in zece tari europene: Franta, Germania, Marea Britanie, Italia, Spania, Olanda, Grecia, Turcia, Rusia si Portugalia.

GITI anvelope este in primele zece cele mai mari companii de anvelope din lume, atat in termeni de volum, cat si de venituri. Cu un portofoliu, ce include brandurile GT Radial, Primewell si Runway, compania exporta in peste 100 de tari si ofera o gama completa de produse pentru Europa, pentru autoturisme, SUV-uri, van-uri, camioane usoare, camioane grele si autobuze.

Citeste si:
Renault ar putea lansa un nou SUV subcompact
Renault ar putea lansa un nou...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri