Restrictii de circulatie in centrul Capitalei pentru Road Grand Prix

Traficul rutier va fi restrictionat, duminica, intre 8.30 si 16.00, pe bd. Natiunile Unite, str. Izvor, Calea 13 Septembrie, bd. Libertatii si pe bd. Unirii, pentru desfasurarea competitiei internationale de ciclism Road Grand Prix, informeaza Brigada Rutiera a Capitalei.

Sursa citata precizeaza ca, potrivit avizului Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, se vor aplica restrictii de circulatie pe urmatoarele artere: pe bd. Natiunile Unite (intre bd. Libertatii si str. Izvor), str. Izvor, Calea 13 Septembrie (intre str. Izvor si bd. Libertatii) si pe bd. Libertatii (intre Calea 13 Septembrie si bd. Natiunile Unite) si pe bd. Unirii (intre bd. I.C. Bratianu si P-ta Constitutiei), scrie Mediafax.

Brigada Rutiera a Capitalei recomanda urmatoarele rute ocolitoare: Calea 13 Septembrie - bd. Tudor Vladimirescu - bd. George Cosbuc - bd. Regina Maria si bd. Eroilor - str. Stirbei Voda - Calea Victoriei. "Solicitam conducatorilor de autovehicule ca in intervalul mentionat sa evite deplasarea in zona, sa foloseasca rutele ocolitoare, sa circule cu prudenta si sa respecte semnalele politistilor rutieri si ale politiei locale. Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021/9544", se arata in comunicatul Brigazii Rutiere.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
România, sub zodia caniculei. ANM anunță cod galben în 16 județe și Capitală
Setari Cookie-uri