Circulatie va fi restrictionata in centrul Capitalei de Revelion

Circulatia va fi restictionata, de miercuri seara pana joi dimineata, pe strazile din zona Pietei Constitutiei, unde are loc petrecerea de Revelion organizata de municipalitate.

Traficul va fi restrictionat pe bulevardul Unirii, intre bulevardele I.C. Bratianu si Libertatii, de miercuri 31 decembrie, ora 22.00, pana joi 1 ianuarie, la ora 06.00, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, scrie Mediafax.

Tot pentru petrecerea de Revelion din Piata Constitutiei va fi oprita circulatia, de miercuri, ora 23.30, pana joi, la ora 02.00, pe bulevardul Libertatii, intre bulevardul Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie. In perioada restrictiilor de trafic, soferii pot circula pe rutele ocolitoare Calea 13 Septembrie - bd. Libertatii - Piata George Cosbuc - bd. Regina Maria, strada Izvor - strada Hasdeu - Splaiul Independentei, bd. Unirii - Piata Unirii - Splaiul Independentei - strada Hasdeu - strada Izvor - Calea 13 Septembrie.

Petrecerea de Revelion din Piata Constitutiei, la care accesul este gratuit, va incepe miercuri, la ora 21.00. Pe scena vor urca o serie de artisti precum Smiley, Loredana, Andra, Delia, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Giulia si trupa Vama.

Concertele vor fi completate cu momente artistice sustinute de Mirror Dancers - un spectacol-surpriza care imbina dansul cu tehnologia luminoasa de ultima generatie, Freakquency - un spectacol de dans in care breakdance-ul intalneste muzica clasica si cultura urbana, Invaders Show - un performance de dans, lumini si lasere, care aduce pe scena bucuresteana cel mai mare robot de entertainment din lume, alaturi de DJ Cyborg si Cyborg Girls. Trecerea in 2015 va fi marcata printr-un tun de lumina lansat catre cer, urmat de un show de artificii.

Citeste si:
Restrictii de trafic in Capitala. Ce rute ocolitoare recomanda politia
Restrictii de trafic in...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri